NIEUW: THUISBEZORGD!

THUISBEZORGD

I.V.M. de Corona virus Covid-19 hebben wij besloten om de klanten te voorzien van een thuisbezorgd maaltijd. Zoals velen van u weten is onze core business het verzorgen van grote evenementen. Gezien de virus is dit onmogelijk geworden.

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten staan op nummer 1. We attenderen en instrueren de medewerkers extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid en hygiëne. Zoals regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Doordat onze gerechten een bepaalde temperatuur bereiken, bevestigen deskundige medische adviseurs dat virussen waaronder COVID-19 de hoge temperaturen niet zouden overleven. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de RIVM.

Mocht u een bezorg maaltijd willen bestellen kunt u dit op het volgende nummer doen:
Bellen of whatsapp: 06.85473376

KLIK HIER OM TE BESTELLEN

Onze werkwijze

Oscar’s Catering concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van diverse gerechten. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch. Graag geven wij onderstaand een kijkje in de spreekwoordelijke keuken hoe wij hier invulling aan geven.

Oscar’s Catering is altijd flexibel en werkt vanuit het verlangen om van het leven te genieten. Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. De door Oscar’s Catering geleverde gerechten onderscheiden zich al jaren van anderen, doordat Oscar’s Catering ten allen tijden gerechten vers bereid.

Oscar’s Catering heeft kwaliteit hoog in het vaandel en pakt elke vraag met de grootste creativiteit aan. Ons doel is uw gast te verrassen met diverse gerechten met een ambachtelijke huis smaak. Wij dragen graag bij aan een gevoel van luxe en ‘the goodlife experience’ voor alle betrokkenen.

Kwaliteit kent geen grenzen. Oscar’s Catering staat voor een royale levering en constante kwaliteit.