Offerte

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd welke mogelijkheden Oscars Catering u kan bieden voor uw Feest, Bruiloft, Receptie, Verjaardag, Bedrijfsfeest of heeft u een andere speciale gelegenheid waarin u interesse hebt in onze Catering.

Vraag nu een vrijblijvend offerte aan? Vul dan het onderstaande aanvraag formulier! Van een traditionele catering buffet, maaltijd, lunch, diner, kunt u terecht bij Oscar Catering

Waarom Oscar’s Catering

Oscars catering is al 30 jaar actief. De ervaring die is opgebouwd maakt dat wij elke Event kunnen voorzien van een Oscar’s Award. Net zoals de beste film een Award verdient, bent u verzekerd van een award op uw feest. Wat is er niet mooier dat uw gasten na uw feest nog praten over hoe lekker het eten was!!

Oscar’s Catering ziet elke Event als een optreden. Niet alleen de smaak moet uitstekend zijn, maar ook de presentatie van het buffet en personeel dient uitstekend te zijn.

Waarom kiezen klanten voor Oscar’s Catering:

  • Smaak
  • Presentatie
  • Luxe


Smaak:
Oscar’s Catering kent een constante kwaliteit aan smaak. Het is niet vandaag lekker en morgen iets minder. Onze smaak is constant, vandaag, morgen en volgende jaar smaken de gerechten hetzelfde. Dit komt omdat Oscar een vaste formule heeft ontwikkeld en hierdoor de gerechten altijd hetzelfde smaakt. Vandaar de Slogan:
Oscar’s Catering staat voor een constante kwaliteit!

Presentatie:
Oscar’s Catering besteed veel aandacht aan presentatie. Oscar’s Catering zorgt voor personeel die goed gekleed zijn en een klant vriendelijke uitstraling kennen.

Luxe:
Oscar’s Catering maakt elke Event tot een geslaagde feest. Het uitserveren van het lopende buffet met verscheidenheid aan gerechten, maakt dat de presentatie er altijd luxe uit ziet.

Oscars’Catering is service gericht en doet meer dan nodig is. Oscar’s Catering is flexibel en zorgt ervoor dat uw feest nog door velen mensen worden herinnerd.

Uw Feest verdient toch ook een Oscar!!

Mogelijkheden:
Bij Oscar’s Catering is veel mogelijk. Zowel leveringen voor kleine feesten als grote feesten. Oscar’s Catering produceert gemiddeld 1000-2000 man per weekend. Dit kan bestaan uit diverse lopende buffetten door het land door, maar ook bestellingen die worden geplaatst voor feestjes aan huis. U vraagt en wij gaan aan de slag! Elke vraag die u heeft kunt u stellen aan Oscar’s Catering. Door de ervaring die wij hebben, zijn wij in staat om u goed te voorzien van adviezen.